Szakítás közben, válás előtt jó megoldás, ha szakembereket keres fel!
2018. augusztus 13. írta: Házasság most, élettársak ma, ügyfélfogadás

Szakítás közben, válás előtt jó megoldás, ha szakembereket keres fel!

 

Mindig megrázó egy-egy személyes előadás a személyes konzultációkon, amely a szakítás közbeni érzelmekről, szakítás konfliktusairól szól.

Szakításkor a párkapcsolat, házasság elfordul az optimális útról.

Szakítás után válás előtt, szakítás és elköltözés nehéz hónapjaiban mindenki jól teszi, ha megerősítendő magát, megerősítendő a kommunikációs képességeit szakemberhez fordul, akár közvetlenül bejelentkezve válási kommunikációs konzultációra hozzánk!

 

Válás előtt, szakítás után a barátság nem, vagy nehezen tartható fenn - hiába sok boldog közös év, temérdek közös élmény..................

Annál fájdalmasabb a szétválás, minél bezárkózóbb helyzetben éri a részvevőt, minél jobban "betörik" a kommunikáció a felek között.

Ha a szakítás  mellé megcsalás is társult, akkor a tényorientációs válási kommunikáció segít az állandó "nyomozástól" elfordulni és a párbeszéd képessége felé indulni el.

 

A válási intézet a szakítás utáni helyzetekre - a szakítás elfogadására és a szakítás utáni megoldandó helyzetek megoldására nyújt szakmai megoldást.

Ha megerősödik a kommunikáció, megerősödik a lélek, sikeresebb lesz saját érdekei védelmében.

Nem szabad megfeledkezni arról, hogy a szakítás igazi lelki megrázkódtatás.

Az időjárás nehezen, vagy nem megváltoztatható, ahogy a szakítás elfogadása is lényeges, mivel természetes jelenség, gyakran fordul elő, viszont fájdalmas az érintett személy számára.

 

Nem szabad eltitkolni senkinek sem maga előtt, ha válásra kerül a sor, az sok teherrel, sok fájdalommal, sok veszteséggel jár........

A válási kommunikáció konzultációs sorozat személyre szabottan - profi szakembereinkkel - ennek arányán, mértékén enyhíthet jelentősen!

 

 

 

 

 

 

süti beállítások módosítása