Szakítás után, válás előtt, válás közben ne maradjon egyedül!
2018. július 24. írta: Házasság most, élettársak ma, ügyfélfogadás

Szakítás után, válás előtt, válás közben ne maradjon egyedül!

 

Magány és egyedüllét hossza, időszakának megnyúlása - az azt megélő ember döntésein is múlik!

Nálunk a szakítás előtt, szakítás közben, szakítás alatt megtanulhatja, hogy a szakítás  és kommunikáció, válás és kommunikáció viszonya egész életére nézve hatással bír.

Legyen Ön a válás irányítója, ne pedig áldozata!      Valóság mediáció - tényorientált mediáció képzőkonzultációk Önnek is  lehetősége!

 

Évtizedes válási és házassági válságok esettapasztalatával kidolgozott TFKKE (tényorientált mediáció - reálmediáció) a válás szakemberei számára kidolgozott program.

Aktív nő, mai nő, modern nő önállóságra törekszik - ez az igény hozta létre a személyes konzultációk lehetőségét, hogy Ön lehessen saját sorsfordulója első számú szakembere!

 

Mindenféle formalizált eljárástól független (pl. közvetítő, közjegyző stb.) konzultációk, amelyet eredetileg éppen a bírók, mediátorok, ügyvédek képzésére dolgoztak ki. (TFKKE program - FAT akkreditált  és IM elismert évekig)

 

A személyes konzultációk elérhető díjazása, a könnyen elsajátítható tartalmak  lehetővé teszik, hogy a  magány és egyedüllét helyzetéből gyorsan, sikeresen lépjen ki.

Hitvallásunk, hogy a szakítás, válás, vagyonmegosztás, válóper, vita területen elsődleges a kommunikáció!

Sem jog lehetőségei, sem más szakértői tevékenységek nem fejtik ki optimális hatásukat, ha a válási kommunikáció elhanyagolt!  (Erre a válóperek igen nagy számban mutatnak példákat...)

 

A személyes konzultációk segítségével javíthat a válási kommunikáción, megélheti a jogos boldogságot, érdekeinek érvényesítését.

Megtört házassági válság kommunikáció elemei helyükre kerülhetnek - ez a házasság megőrzését is meghozhatja.

 

Válás A-Z programban a válás előtt, válás alatt, válóper tárgyalásai közben talál megfelelő  szakmai tartalmat a válási kommunikációs konzultációnkon!

 

Ne más irányítsa a válást!     Jó döntése egész életére nézve egyszerűsítő, újrakezdését elősegítő hatással lesz.

Szakítás kérdéseire fogalmazza meg az Ön válaszát!

 

 

 

 

 

 

 

süti beállítások módosítása