Válás téma 2019! A válás probléma!
2019. április 08. írta: Házasság most, élettársak ma, ügyfélfogadás

Válás téma 2019! A válás probléma!

Szakítás után a válás probléma! Szolgáltatás Önnek ma!

masolat_pa050553.JPG

Problémás a szakítás, problémás a válás, mert problémás a nő és problémás a férfi!

 

 

Döntés mindig a válófelek között jön létre - az odavezető út lehet más egy válási intézet válás szakértői munkájában, mint egy válóperes ügyvédi irodában!

A szakítás végeredménye, ha másképpen nincs megoldás a válás és vagyonmegosztás!

 

Problémás nő és problémás férfi válása biztosan problémás lesz - ez egy okos válás kommunikációval fékezhető, kiadások mérsékelhetőek! (TFKKE)

 

USA-beli példák, hazai sztárok válásai azonban láttatják a válás kezdetén a felek sem tudják pontosan mit és főként hogyan rendezzenek magukkal és a másikkal !

 

 

Szakítás után számíthat arra, hogy Ön nincs egyedül!

 

 

Mielőtt a szakítás nap, szakítás idő utáni napi részletekbe tévednénk el - megfogalmazható összefüggés az Első Magyar Válási Intézet munkatársai nagy szakmai tapasztalattal a válások kíméletes lefolytatását segítik elő a mozaikcsaládok védelmébe!   

 

Szakítás napjától kereshet bennünket  az újrakezdés napjáig.

Együtt dolgoznak Önökért Műszaki szakemberek - pszichológusok - ügyvédek - válási mediátorok - igazságügyi szakértők - pszichopedagógusok.

Szakmai facebook oldalunk több szempontból a szakítás utáni nehéz időszakban nyújtanak könnyen elérhető, értékes támaszt közösségként!

 

Válások Magyarországon

Lassan tavaszi szünet előtt és az újévi fogadalom után az idő múlik - érdemes eltűnődni ebéd főzés, vagy gyermekláthatás, kapcsolattartás közben, hogy mivel léphetne előre a családi vitában, válásban az Első Magyar Válási Intézet és bevált módszerek, megoldások segítségével!

 

Mai szakítás és  mai újrakezdés más, mint 10-20 évvel ezelőtt!  Szakítás után 2019!

 

 

E-mail: valaskozpont@index.hu   Bejelentkezés saját szakítás utáni ügyekkel: 06-305-992-842 (Munkaidőben)

 

süti beállítások módosítása