Problémás nő és problémás férfi 2019! Szakítás után az újrakezdésig hosszú az út!
2018. december 30. írta: Házasság most, élettársak ma, ügyfélfogadás

Problémás nő és problémás férfi 2019! Szakítás után az újrakezdésig hosszú az út!

 

p4030146.JPG

 

Problémás a szakítás, problémás a válás, mert problémás a nő és problémás a férfi!

 

 

Döntés mindig a válófelek között jön létre - az odavezető út lehet más egy válási intézet válás szakértői munkájában, mint egy válóperes ügyvédi irodában!

A szakítás végeredménye, ha másképpen nincs megoldás a válás és vagyonmegosztás!

 

Problémás nő és problémás férfi válása biztosan problémás lesz - ez egy okos válás kommunikációval fékezhető, kiadások mérsékelhetőek! (TFKKE)

 

USA-beli példák, hazai sztárok válásai azonban láttatják a válás kezdetén a felek sem tudják pontosan mit és főként hogyan rendezzenek magukkal és a másikkal !

 

 

Szakítás után számíthat arra, hogy Ön nincs egyedül!

 

 

Mielőtt a szakítás nap, szakítás idő utáni napi részletekbe tévednénk el - megfogalmazható összefüggés az Első Magyar Válási Intézet munkatársai nagy szakmai tapasztalattal a válások kíméletes lefolytatását segítik elő a mozaikcsaládok védelmébe!   

 

Szakítás napjától kereshet bennünket  az újrakezdés napjáig.

Együtt dolgoznak Önökért Műszaki szakemberek - pszichológusok - ügyvédek - válási mediátorok - igazságügyi szakértők - pszichopedagógusok.

Szakmai facebook oldalunk több szempontból a szakítás utáni nehéz időszakban nyújtanak könnyen elérhető, értékes támaszt közösségként!

 

Válások Magyarországon

Szilveszter előtt és az újévi fogadalom után másnap érdemes eltűnődni ebéd főzés, vagy gyermekláthatás, kapcsolattartás közben, hogy mivel léphetne előre a családi vitában, válásban az Első Magyar Válási Intézet és bevált módszerek, megoldások segítségével!

 

Mai szakítás és  mai újrakezdés más, mint 10-20 évvel ezelőtt!

 

 

E-mail: valaskozpont@index.hu   Bejelentkezés saját szakítás utáni ügyekkel: 06-305-992-842 (Munkaidőben)

 

süti beállítások módosítása