Szakítás után, válás után legyen Ön a sorsa irányítója!
2018. július 23. írta: Házasság most, élettársak ma, ügyfélfogadás

Szakítás után, válás után legyen Ön a sorsa irányítója!

Alcímként azt írhatnánk: Legyen Ön saját válása megoldása!  Legyen Ön saját válása szakembere.......

Házassági válság, majd válás, később egyéb problémák összességében traumák sorozata a benne élő számára.

Válás A-Z programunkban egy jó lehetőség az ügyfeleinknek, hogy saját válásuk irányítóivá válhassanak.

 

Kétség ne legyen, a számos személyes házassági válság, később válóper ismeretében állítható, hogy a válás egyik oldala mindig a veszteség.

Házasság megőrzése is könnyebben elképzelhető, ha személyes válás konzultációk során megerősíti a házassági válságban saját kommunikációját.

 

Válás előtt a válási kommunikáció minősége döntheti el, hogy ki irányítja a válást, a válópert!

Válás helyzeteiben legyen ön az élete irányítója!

Ehhez a TFKKE valóság mediáció (másként reálmediáció) (akkreditált válási mediáció képzési anyaga, több éve minisztérium által  elismert) és a válások gyakorlati esetismerete, válóperek és tárgyalásaik esetismerete ad támpontot, melyet a személyre szabott konzultációkon sajátíthat el.

 

Házassági válság sarokpontja, a válás legfontosabb megoldási eszköze a kommunikáció, minden más szakterületet messze megelőzve! (Pl. jog, pl, vagyonbecslés stb.)

Fontos információ, hogy a válás kommunikáció egyedi, személyes  konzultáció sok pénzt takaríthatnak meg Önnek, s sokkal kevesebbe kerül, mint egy rossz válás temérdek kiadása!

 

 

 Egyedi konzultációkon, elérhető díjazás mellett, aktuális válság és válási helyzetére szerezhet válási kommunikációs megoldásokat - így saját válása irányítója Ön maradhat!

A program lehetőséget teremt az ügyfeleink számára, más válásukban előkerülő szakterületi kérdéseinek megválaszolására! (Szakmai résztvevők lehetnek rászorultság kérdésében betegjogi képviselő, orvos stb, ingatlan műszaki kérdésekben építési szakértő, földmérő stb, devianciakockázat kérdéseiben pszichopedagógus stb.)

 

 

 

süti beállítások módosítása