Szakítás után túlélés, válás előtt lehetőség és megoldás egy helyen!
2018. július 22. írta: Házasság most, élettársak ma, ügyfélfogadás

Szakítás után túlélés, válás előtt lehetőség és megoldás egy helyen!

Válás előtt velünk senki sincs egyedül!

Válás A-Z az EMV szakmai küldetése.  A válás minden mozzanatában a kommunikáció áll az első helyen, ha eszközöket kell alkalmazni egy házassági válságban, szakítás közben, szakítás után, vagy válás kimondása előtt.

Házasság válsága az időleges üresség, magány érzését több időszakban megerősíti.  Ez ellen tenni érdemes, ez  a válás szótárában az A betűhöz tartozik........Ide is vessen pillantást!

 

Házasság válsága, rossz házasság az elszigetelődés, a  magányosság érzését könnyen hozza létre.

A saját házassági válságuk miatt érkezők a konzultációkon (TFKKE alapokon) beszámolnak az elszigetelődésről, a barátok eltűnéséről, elmaradásáról.

Első lépés lehet ennek megállítására, hogy a személyre szabott házassági válság kommunikáció tréningen az ilyen helyzetben lévő aktív és gyakorlatias részvétellel "erőt gyűjt".

 

Régi esettapasztalat, hogy az önmagát aktivizáló, szakembereinkkel közösen felkészülő fél, az elszigetelődésből gyorsabban tér vissza a saját élete normális kapcsolatai közé.

 

Házasság válsága idején a szakembereinkkel megtervezett válás kommunikációs konzultációk olyan események, melyekre tervezett módon építhet heti programot, kisebb célokat és a magány tárgyszerűbbé válik.

A házassági válságok közvetlen ismeretével, a válások bírósági tárgyalásainak ismeretével, a TFKKE válási kommunikációs személyes konzultáció alkalmak önbizalmat adnak vissza, a ködös problémafelhőből a realitás felé húzzák le a résztvevőt.

Kommunikáció útján kerülhet újra egyensúlyba a házasfelek érdek és szükséglet párbeszéde.

Szakítás után, a TFKKE válási kommunikációs konzultációk a saját igények jó tolmácsolása lehetőségével egy rossz és hosszú válópertől térítheti el a válás folyamatát!

 

 

 

 

 

süti beállítások módosítása