Szakítás ünnepek előtt! Jó válás titka a kommunikációban keresendő!
2017. december 03. írta: Házasság most, élettársak ma, ügyfélfogadás

Szakítás ünnepek előtt! Jó válás titka a kommunikációban keresendő!

Szakítás 30+feleség, 40+élettárs számára mindig súlyos bizonytalansági időszakot hozhat maga után.

Statisztikák igazolják vissza szakmai team munkánkat, a válásra szakosodott szakirodák következetes munkáját. A jó válás, a gyors válóper divatos lett, szakembereink ebben is segítik a nőket!

 

Kevesebb durva és időrabló válás, több jó válás, több trendi válóper, trendi vagyonmegosztás!

30+ nők számára a trendi válás, trendi vagyonmegosztás a házasság lezárását, az új mozaikcsalád kialakulását segíti.      40+ feleség számára a trendi vagyonmegosztás a későbbi évek garanciája!

 

Az ünnepek előtt a nők újra és újra szembesülnek a rossz házasság jeleivel, tüneteivel – válás döntése a vidéki feleségek, budapesti asszonyok konzultációin vezető téma.

40+ nők az irodánknak biztosított megbízásaikban a házasság megújítását jelentő szakmai feladatokat szívesen részesítik előnybe, melyre komoly praxis és gyakorlat áll rendelkezésünkre! (Mindkét fél kialakult betegsége, nyaraló és hobbiautók stb.)

Jelentős házasságban szerzett vagyon, meglévő forintosított hitelek a nők kétségeit csak növelik, szakmai munkánkkal a biztos női döntés könnyebben meghozható! (Bankok gyakorlata a hiteleknél és szerződés módosításnál stb.)

 

Trendi válás, trendi válóper legfontosabb titka a válásban jártas szakmai szakértői profi kommunikáció, a nő válásra való előkészülete!

(A kommunikáció elsődlegessége mellett a közgazdaság, jogi, pszichológusi szakma képviselői biztosítanak nálunk a nők számára megbízható szakmai megbízotti hátteret.)

 

 

süti beállítások módosítása