Válás kárai (lelki és tudati) enyhítése, kíméletes és méltósággal vitt válás!
2017. november 12. írta: Házasság most, élettársak ma, ügyfélfogadás

Válás kárai (lelki és tudati) enyhítése, kíméletes és méltósággal vitt válás!

 

Válás minden esetben krízissel jár, azonban messze nem mindegy mekkora a lelki kára, tudati kára a nők számára egy válás lefolytatásakor.

Kíméletes válás titka, hogy a válás döntése után szakembereknek kell átadni a kommunikációt, a kíméletes válás stratégiájának felépítését.

 

Házasság vége, válásban az emberek  kommunikációs elszigetelődése a nők számára gyakran súlyos életprobléma!

Nők számára a kíméletes válás titka a kommunikáció helyreállítása a másik oldallal, semleges és független mediátor szakemberek igénybe vétele!

 

Jó válás a jó válási egyezség után képzelhető csak el.  Házasság vége, a válás maga megrázó és károkat okoz.

Nem mindegy, hogy mennyire maradandó a lelki és tudati sérülés a válás alatt, válás után?!

 

Első Magyar Válási Intézet szakmai partnere a TFKKE mediáció (Magyarországon kidolgozott módszer (Országbíró féle TFKKE reálmediáció) - Igazságügyi mediátorok egyik képzőprogramja IM akkreditáció ), de számos kiegészítő terápia és módszer egyedi megoldást kínál a nőknek a válás közben, az életprobléma megoldása felé.

Válás alatt, válóper kereset előtt egyéni és párterápiák állnak a nők számára nyitva lehetőségként, szakmai közösségünk az érzékeny válás, kíméletes válás szakmai elkötelezettje.

 

Ha már elindult a válóper, a válás krízise még nem oldódott meg, akkor válóperes tárgyalások között is felkereshet bennünket!

 

 

 

süti beállítások módosítása