Házasság felbomlása előtt a problémát baráti kölcsönök, adósságok és megcsalások fokozzák!
2014. október 29. írta: Házasság most, élettársak ma, ügyfélfogadás

Házasság felbomlása előtt a problémát baráti kölcsönök, adósságok és megcsalások fokozzák!

purse-388998_640_1_1414565652.jpg_640x360

 

Nem kívánt és nem várt fordulat egy élettársi életközösségben, házasságban annak felbomlásának egyértelmű feszültsége, a válás előtti pillanatok, napok néha hónapok.

 

 

Válási intézet - a válás szakértelmével válások tapasztalataival fogadja Önt is!

 

 

Modern válás a kíméletes házasság felbontásán, a válási szakértők munkájával könnyen teljesíthető válási egyezségek kialakításán nyugszik.

 

Szülőként válás előtt, gyermekként válás előtt a konfliktusok, viták és át nem gondolt kölcsönök, megcsalások, adósságok gyakran nehezítik az egyébként sem könnyen megélhető helyzetet.

 

Ügyfélfogadás a válás előtt - Válási szakértelem az Ön kíméletes válásáért!

 

Válás közös megegyezéssel megkívánja az előzetes és részletes válási tájékozódást a válófél részéről. Modern válás csak pontosan előkészített válási állásponttal, átgondolt válási döntésekkel lehetséges eredményesen.

 

Válás ára és a nem válási szakértővel támogatott válás kára annyival lesz magasabb, amennyivel kevésbé tájékozottak a válásban érintett szülők.

 

Első Magyar Válási Intézet a magyar házaspárok, élettársak szakmai központja, több szakterülettel segítve a válás előtti problémákban a párokat, házaspárokat.

 

süti beállítások módosítása