Válás, karácsony körül még sokkal nehezebb 2013-ban is
2013. december 07. írta: Házasság most, élettársak ma, ügyfélfogadás

Válás, karácsony körül még sokkal nehezebb 2013-ban is

Karácsony olyan ünnep, amely szinte a tényleges ünnepnapok előtt 3-4héttel már érezteti hatását és utána szintén legalább egy hónap amíg teljesen visszaáll a hétköznapok rendje.

Felkészülés az ajándékozásra, hazatérés külföldi munkából, adósságok áttekintése és persze nagy tervek szövögetése a következő évre.

Elkerülhetetlen, hogy a megromló kapcsolatokban a szeretetlenség, az elidegenedettség kimutatkozzon sértésekben, feszültségekben az ünnepek alatt.

Különösen meglepetésekre számíthatnak azok, akik év közben hónapokig más országban dolgoztak, tanultak, hiszen mint tudjuk az "élet nem áll meg..."

Kevés Magyarországon tölthető idejükhöz igazodva az ünnepek előtt és a két ünnep között is felkereshetik szakmai csoportunkat, hogy a válás nyugodtan, lehetőleg egyezséggel záruljon, illetve folytatódjon le.

Válási intézet szakmai partnereivel olyan meghosszabbított napokkal készül fel, amelyeken rendelkezésre állnak az országból (Zala megyétől Békés megyéig) bárhonnan hozzánk fordulók számára a szakmai team munkatársai (közigazgatási szakemberek - jogászok - pszichológus - válási szakértő - tárgyalási szakértő - ügyvédek stb.)

Különösen a karácsony előtt december 23.-án (11-19h) és a szilveszter előtt december 30.-án (11-19h) egész nap fogadjuk az ügyükkel, gondjaikkal hozzánk fordulókat - mert ezidőben élhetnek át válás előtti konfliktusokat, vagy válás alatti konfliktusokat az érintettek.

Szívesen látjuk Önöket személyesen, irataikkal, levelezéseikkel a válás, válóper konkrét gondjával, de legyenek ismerőseink a Facebookon is, keressék és olvassák eseményeinket, híreinket!

Válás - Válóper

Érdemes tudniuk, hogy a válási intézet tevékenységét a Családi Válságban Élők országos társadalmi szervezete támogatja és szervezi a magyar családi válságban élő férfiak, nők és gyerekek független első magyar válási intézeteként. Felkért szakértőink többek között vezető tárgyalási szakértők, vezető válóperes mediátorok stb.

Számos súlyos válási krízis zárult le végül közös kérelemmel a bíróságon és előtte mindenben kompromisszumos válási mediátori egyezséggel.

 

süti beállítások módosítása