Pontos vagyonmegosztás és kevésbé megrázó lesz a válás
2013. június 29. írta: Házasság most, élettársak ma, ügyfélfogadás

Pontos vagyonmegosztás és kevésbé megrázó lesz a válás

Bejegyzés alcíme...

Bár a válás ismert probléma a hétköznapokban, de a leegyszerűsítése kifejezetten károkat okozhat a válásban résztvevőknek.

Sem az ingyenesség, sem a sablonok reklámjai nem jó kiindulópontok a vagyonmegosztás, válás bonyolult és életszakaszokat meghatározó ügyeihez.

Általában elmondható, hogy ezek az ügyek többrétegűek (érdekek-érzelmek stb.) kellő időigény és kellő szakmai koncentráció szükséges nyugodt, pontos lefolytatásához.

Megfelelő szakszerű válási mediáció, reálmediátor egyezség létrejötte útján az összetett vagyoni helyzet mellett is az egy tárgyalással, közös megegyezéssel való válás elérhető.

VAGYONMEGOSZTÁS - VÁLÁS EGYSZERŰEN, PONTOSAN

Válás menete, házasság felbontása és a vagyonmegosztás elkülönülése az interaktív folyamatban résztvevőktől függ elsőrendűen.

Pontos vagyonmegosztás a tulajdoni lap, műszaki dokumentációk, egyéb jogokat létrehozó szerződések nélkül aligha lenne kivitelezhető.

Ingóság vagyonleltár kidolgozása gyakran szintén komoly nézeteltérések között zajlik le.

Összességében a személyek védelmét jelenti a válás megrázkódtatásaitól a válás szakértő reálmediátor iroda felkeresése, ha a válás gondolata felmerül akár egyik félben, akár a másikban!

süti beállítások módosítása