Családon belüli egyezségek - válás helyett!
2013. május 20. írta: Házasság most, élettársak ma, ügyfélfogadás

Családon belüli egyezségek - válás helyett!

Válás okosan, vagyonmegosztás higgadtan - válóper egyszerűen!  Ez lehet a bírósági per kiváltására hivatott reálmediáció szakmai hitvallásának alapmondata a válás, válóper, vagyonmegosztás témakörben.

Mielőtt a reális válás, reális egyezségei felé mennénk el fontos kihangsúlyozni az idősebb korban nagyon praktikus családon belüli egyezségek - családon belüli szakértői reálmediáció szerepét.

Házasság hosszabb idő alatt igazi vagyonközösséggé válik, így a problémák is a vagyon körül fogalmazódnak meg számos válni akaró esetében.

Ezekben az ügyekben egy reális egyezség vagyontárgyakról, jövedelmekről tovább lendítheti a házasságot.

Válás nem a bírósági per beadásával kezdődik el - jó esetben.

ELSŐ MAGYAR VÁLÁSI INTÉZET - MÉLTÁNYOS EGYEZSÉGEK SZAKÉRTŐI ALIRODÁJA

Lényeges, hogy a válást felismerni nem a válóper közben lehet csak, hanem annak saját jelei vannak. Kiemelhető ezek közül a másik tisztelete, az emberi gyöngédség teljes hiánya.

Válás jeleinek feltűnése, a válás okai közötti áttekintést teszi szükségessé - min lehet változtatni a családon belüli egyezségekkel a reálmediáció szakértőivel, s min nem lehet változtatni.

VÁLÁS - VÁLÓPER - VAGYONMEGOSZTÁS REÁLIS SZAKÉRTŐI MUNKÁI

Egyedül nehéz a válás jeleinek felismerése idején - ekkor kell a nem a bírósági perre öszpontosító szakértőket, az egyezségi reálmediátorokat megkeresni.

Egy felkészült szakértő mediátor pontosan ismeri a bírósági gyakorlatot válásnál, de az egyezség áll a szakmai munka központjában.

Eltér ez a mediátori  szemlélet a bíróktól, ügyvédektől - ez az ügyfelek érdekének szakértői szemlélete!

REÁLMEDIÁCIÓ EGYEZSÉG VÁLÁSKOR  UTÁNI MEGVÁLTOZOTT INGATLAN TULAJDONJOGOK SZERZŐDÉSEI

Egy részletes szakértői konzultáció az egyezség esélyét nagyban növeli, de szolgálja egy későbbi válóper átgondolását is!

Áttekintésünk a közvetlen szakmai szolgáltatásokat is biztosította megbízható szakértőkkel!

süti beállítások módosítása