Házasság fenntartó mediáció - házassági közvetítés magyar szakértőkkel
2013. március 27. írta: Házasság most, élettársak ma, ügyfélfogadás

Házasság fenntartó mediáció - házassági közvetítés magyar szakértőkkel

Magyarországon a családok élete, a házasságok összetett problémái szoros összefüggésben vannak a gazdasági, társadalmi viszonyokkal.

Két rendkívűl családromboló hatású körülmény a devizahitelesek csapdája, illetve a külföldi tanulás, külföldi munkavállalás. Hasonlóan a családokat teszi tönkre a hatósági bírságok mértéktelensége és sokasága.

A családok ma olyan helyzetben vannak, mintha "vakokat vezényelnének céllövészetre és a meglőtt körökből kellene megélniük."

Számunkra kihívás, hogy a válás kíméletesen történjen, vagy a házasság fenntartható maradjon, ha az mediációval, szakértői munkával, ügyvédi közreműködéssel megoldható!

Magyarországon új gyakorlat az együttműködésre építő válási központ, ahol a házassági mediáció a házasságban felbukkant praktikus gondokra teremt jogszerű igazságügyi mediátori egyezséget!

Legyen itt szó hitellel, különvagyonnal, eltérő bevételekkel terhelt házassági kapcsolatról.

Nemzetközi minták és protokollok válnak velünk megbízható és ismert igazságügyi szolgáltatók közreműködésével a magyar családok számára könnyen elérhetővé.

Házasság fenntartó mediáció - a részben megromlott házasságon belüli szakétők - ügyvédek - mediátorok tevékenysége, ahol a házasság megőrzése, fenntartása is fontos cél!

süti beállítások módosítása