Szakítás után sok a kérdés! Elhúzódó válóper bíróságon ügyvéddel, vagy mai modern válás?
2019. március 10. írta: Házasság most, élettársak ma, ügyfélfogadás

Szakítás után sok a kérdés! Elhúzódó válóper bíróságon ügyvéddel, vagy mai modern válás?

Elhúzódó válóper, vagy mai modern válás a jó?

 

Elhúzódó válóper, vagy mai modern válás a jó?

 

Szakítás után kell egy biztos pont a nőnek!   Ehhez jelentünk megbízható szakmai hátteret!

Irodánk biztos pont a nő számára válás előtt, válás közben - a modern válóper lehetősége szakembereinkkel adott a nőnek!

Modern válóper üzenete a nőnek, hogy nem bízza a véletlenre a válópert, felismeri a válási kommunikáció jelentőségét, az élethelyzetek sokszínűségét!

 

Válóper egyedül, válóper ügyvéddel döntése a nő számára mindig jelentős!

 

Nő a válás menete során minél több válási téma lezárását eléri szakembereinkkel közösen, annál kevésbé kell lemondania az önállóan végigvitt válóper élményéről, sikeréről.

Nő, ha válik abban lehet biztos, amit válóperes tárgyalótermen kívül , a válóper bírósági tárgyalása előtti időszakban irodánkkal közösen a válás kommunikáció professzionális szakembereivel közokiratba tud foglalni. (Vagyonmegosztás elemei, elköltözés feltételei stb.)

Válás előtt a nő a válási kommunikáció több szakaszával és területével érhet el eredményt, melyre a komplex válás alatt egyéni útmutatásokat kaphat munkánk során!  

 

Nem  egyedi, hogy a szakítás után azonnal megindított, indulati válás, válóper a végén egy új alapokra helyezett és megújított házasságban oldódik meg! 

 

 Lehet ez is közös eredmény profi szakembereinkkel Önnek is!

 

 

süti beállítások módosítása